Cum să exciti un bărbat cu mâinile tale: cele mai sensibile puncte de pe corpul masculin, tehnici secrete

Orice bărbat sănătos se entuziasmează de câteva ori mai repede decât o femeie. Pentru majoritatea, o privire rapidă asupra unui corp gol este suficientă pentru o erecție și un act sexual ulterior. Alții au nevoie de întărire sub formă de stimulare tactilă - aceștia sunt oameni cu un tip de percepție kinestezică a informațiilor din exterior. Au nevoie să atingă totul, să-l simtă fizic pentru a-l procesa cu creierul și a-l accepta. Dacă partenerul tău iubește atingerea și este cel mai încântat de aceasta, atunci el aparține acestui grup. Desigur, băieții cu o nevoie tactilă crescută nu vor refuza vederea unei fete frumoase, dar arsenalul tău ar trebui să includă tehnici de stimulare cu mâinile tale și cu alte părți ale corpului!

Este o credință greșită că doar jumătatea feminină are nevoie de preludiu. De asemenea, bărbații iubesc afecțiunea și nu se deranjează să prelungească plăcerea pe care o primesc pentru a se relaxa fizic și psihologic. Și nu există mai puține puncte erogene pe un trunchi puternic decât cele ale fecioarelor frumoase. Pentru o sesiune erotică de calitate, veți avea nevoie de cunoștințe despre zonele sensibile, așa că haideți să ne îmbogățim bagajele cu tehnici seducătoare împreună. Astăzi vom învăța cum să entuziasmăm un bărbat cu mâinile noastre și cum să apăsăm toate „butoanele roșii"!

bărbat și femeie entuziasmați

Puncte erogene la bărbați, mângâiați-le corect

Zonele erogene sunt acele zone ale pielii care sunt cele mai sensibile la atingere și influență. Mângâierile lor ajută la creșterea excitării și erecției. De-a lungul timpului, veți învăța să identificați nu numai zonele erogene masculine generale, ci și pe cele individuale pentru fiecare tip individual, ceea ce vă oferă putere asupra sexului puternic. Un bărbat pur și simplu înnebunește când o fată îl mângâie de parcă i-ar fi citit cele mai intime gânduri în acel moment! Să trecem la exerciții practice.

Cap și față

Nu trebuie să vă gândiți că toate zonele sensibile sunt concentrate în zona penisului și a scrotului. Majoritatea bărbaților le face plăcere alergând prin păr cu mâinile femeilor. Nu mai puțin plăcută este o asemenea tandrețe precum atingerea dosului mâinii cu obrajii, sprâncenele și bărbia. Mângâiați-i părul cu degetele întinse larg, astfel încât părul să cadă între ele și treceți-i capetele peste față. Puteți completa acțiunea cu sărutări blânde pe lobul urechii. Ceea ce mă excită cel mai mult nu este atingerea buzelor, ci respirația caldă, care este percepută foarte acut.

Gât

Această parte a corpului la bărbați este ideală pentru a trezi pasiunea cu mâinile. Zona cea mai susceptibilă este banda de piele de la lobii urechii până la mijlocul umărului. Mișcă-ți vârful degetelor în sus și în jos și urmărește-l cu sărutări. Puteți folosi mângâieri ale limbii dacă partenerul dvs. răspunde pozitiv la astfel de stimuli.

Linia de la începutul creșterii părului și în jos până la zona interscapulară este pista. Călătoriile fierbinți încep de aici, semnalând că doamna va coborî în curând și va fi o „recompensă". . . Treci ușor peste ea cu marginea palmei sau a degetelor. Cel mai probabil, corpul tău va fi acoperit de piele de găină. Repeta.

Înapoi

Pe spate, pentru a excita corect un bărbat cu mâinile tale, trebuie să atingi mai multe puncte:

 • între omoplaţi
 • deasupra omoplaților, mai aproape de regiunea umerilor,
 • 3-5 cm sub zona interscapulară,
 • pe ambele părți ale coccisului + coccisul însuși.

Acești „acumulatori" de poftă pot fi mângâiați cu vârful degetelor, cu părul, iar unele fete știu să le influențeze eficient cu sânii. Bărbații sunt foarte excitați de atingerea mameloanelor femeilor pe spate.

Pentru mulți băieți, îmbrățișarea din spate este un gest incredibil de atractiv, mai ales în cazul unui corp feminin complet gol.

Dacă totul este în regulă cu vegetația din zona ta intima, poți folosi o provocare complet flagrantă - mângâie spatele sacral (zona coccisului) cu păsărica. Rețineți că în câteva secunde tipul nu va putea să-și rețină dorințele, așa că seducția cu tehnici secrete se va termina acolo. Singura ta opțiune este să-l legați sau să-l încătușați.

Apropo, un partener imobilizat, legat la ochi se concentrează mai mult pe stimulii tactili și, prin urmare, experimentează senzații mai acute. Ia notă de această idee!

trunchi

Pe partea din față a corpului, cele mai senzuale puncte care răspund instantaneu la mângâieri sunt sfarcurile și partea păroasă a abdomenului, ducând la apogeul măreției masculine. Vă rugăm să rețineți că bărbații au o sensibilitate a mameloanelor ușor diferită față de fetele, așa că nu ar trebui să trageți de ele cu aceeași intensitate. Există indivizi pentru care astfel de stimulente vor fi neplăcute, prin urmare, dragi tigre și pantere, toarcăm și ascultăm dorințele obiectului nostru sedus. Multora le place când o fată își trece palmele peste piept și stomac, în timp ce stă deasupra.

Umeri și brațe

Umerii înșiși nu sunt o zonă erogenă, dar un masaj ușor al părții centrale va ajuta la asigurarea unei tranziții ușoare de la o parte a corpului la alta. Mâinile, dimpotrivă, au câteva puncte destul de sensibile.

 • Partea exterioară a cotului, sau mai degrabă pliul interioară a brațului, este un loc cu susceptibilitate crescută la atingeri ușoare. Tacticile mai brutale rămân fără răspuns. Vă puteți deplasa din acest loc la încheietura mâinii cu vârfurile degetelor înainte și înapoi.
 • Zona dintre degetul mijlociu și inelar. Mulți băieți reacționează la atingerea ei prin asociere cu mângâieri ale penisului.
 • Partea interioară a palmei și vârfurile degetelor sunt, de asemenea, foarte sensibile la atingerile ușoare ale mâinilor, buzelor și respirației calde.
masaj barbati pentru stimulare

Picioarele

Mai credeai că picioarele unui bărbat nu sunt implicate în excitare și sunt necesare doar pentru sprijin în timpul actului sexual? Ai greșit foarte tare! Picioarele, se dovedește, sunt un adevărat crater erogen! Frământarea degetelor, mângâierea blândă a călcâielor și a pașilor îi pun pe stăpânul lor mai mult decât moral.

Golul de sub genunchi este o altă zonă erogenă pentru trezirea unui bărbat cu mâinile. Mângâierile, atingerile ușoare, presiunea îi deranjează pe băieți.

Joncțiunea trunchiului și a coapselor este plină de terminații nervoase, ceea ce face posibilă clasificarea acestei zone pe corpul unui bărbat ca fiind extrem de erogene. Mângâierea oaselor șoldului cu degetele poate face un tip să tremure de plăcere.

gaura anala

Mulți bărbați nu lasă o femeie să intre în această zonă sub amenințarea armei, deoarece le este rușine sau le este frică să creeze imaginea unei persoane concentrate pe propriul lor fel. Și natura a creat-o foarte erogenă! Mângâierea anusului în exterior și în interior transformă orice bărbat. Principalul lucru este să te relaxezi. Mângâind ușor inelul anal cu vârful degetelor, îi oferă bărbatului starea de spirit potrivită. Dacă vrei, poți să-i bagi degetele în fund și să simți acolo cele mai sensibile puncte cu răspuns maxim la apelurile pasionale. Am scris deja cum să facem acest lucru într-un articol despre cum să-ți convingi soțul să facă sex cu un strap-on - citește.

Dick și scrotul

Și felul principal este, desigur, bărbăția! Mângâierea testiculelor cu mâinile (tragerea, strângerea, degetele), masturbarea penisului în sine și atingerea pielii din zona dintre anus și organele genitale poate duce la ejaculare țâșnată. Totul depinde de aptitudinile tale.

Știi ce va completa tehnicile interesante cu mâinile tale? Jucăriile noastre pentru adulți și cosmetice intime: atașamente pentru penis, dopuri anale, aparate de masaj pentru prostată, masturbatoare și vibratoare neobișnuite! Vino în vizită, alege un „ajutor" și mângâie-ți bărbatul până la epuizare!

Cum să mângâi corect un penis cu mâinile pentru a excita un tip

Pentru a excita corect un bărbat cu mâinile tale, trebuie să știi cum să-i manevrezi penisul. Unele fete sunt sigure că smucirea în sus și în jos și șlefuirea preputului este suficient pentru senzații încântătoare. Ei greșesc foarte tare. Trebuie să știi cum să manevrezi un penis și nu mai puțin atent decât vaginul unei femei.

Prindere corectă

Există mai multe modalități de bază de a apuca un penis.

 • Opțiunea tradițională este o apucare cu pumnul, în care mișcările pot fi translaționale „în sus și în jos", sau pot implica rotație în spirală.
 • Apăsăm capul deasupra cu degetul mare, iar restul se află dedesubt.
 • Este necesar să faceți un mic inel (semn OK) de la degetul mare și arătător, conectându-le și strângând pumnul (vezi fotografia de mai jos),
 • Dacă vă ungeți mai întâi mâinile cu lubrifiant, va fi ușor să excitați un bărbat. Pumnul în poziția inversă (trebuie să vezi dosul mâinii și degetul mare îndreptat spre femeie) ar trebui să se miște ca și cum ar zdrobi penisul.

Mângâieri cu degetele și mâinile

Pentru a spori senzațiile unui partener, o femeie trebuie să aibă grijă în avans de căldura mâinilor. Folosind orice tehnică de apucare a penisului, stimulând un bărbat cu mâinile calde, puteți obține rapid orgasmul. Dar nu ar trebui să supraîncălziți scrotul. Nu e nimic bun în asta pentru sănătatea băieților.

Unii reprezentanți ai sexului puternic le place când o femeie mângâie tija cu falangele degetelor. Este mai bine să faci acest lucru imaginându-ți că cânți la chitară, pentru a nu-ți speria vizual partenerul cu mișcări mari.

Un bărbat are o senzație specială atunci când penisul său este mângâiat de mâinile a două doamne simultan. Așezăm demnitatea între palme fără a îndoi degetele. Ne mișcăm în sus și în jos încet și lin, atingând capul cu degetul mare al unei mâini și făcând mișcări circulare.

Dacă partenerul tău are o cantitate mare de preput, smuci-l diferit: nu trebuie să mergi la bază, dimpotrivă, efectuează manipulări de strângere spre cap. Sub piele, zona erogenă principală este mângâiată - capul penisului, iar datorită faptului că mângâierile sunt efectuate indirect, nu există riscul de a-l șterge. Bărbații cu o astfel de structură vin strălucitor din astfel de tehnici!

Este important să nu uităm de mângâierea testiculelor. Impactul mișcărilor simple de masaj nu numai că va oferi emoție, ci va aduce și sănătate: puteți evita problemele cu potența la vârsta adultă mângâind și frământând în mod regulat testiculele. Luați-le în mâini, țineți-le, strângeți-le, trageți-le puțin în lateral sau în jos (ușor! Acesta nu este un expandator pentru încheietura mâinii! ), apoi începeți să masați baza penisului într-o mișcare circulară și atingeți lejer testicule.

O mângâiere neobișnuită cu o placă de unghii, care trebuie trasă de-a lungul axului și de-a lungul scrotului, va adăuga picant și va spori efectul întregului proces.

După ce bărbatul este foarte entuziasmat, poți trece la experimente mai îndrăznețe. Pentru a continua, fata trebuie să-și frece labiile pe penisul partenerului și să facă mișcări de alunecare fără a pătrunde în vagin.

Combinarea tehnicilor propuse cu o muie de înaltă calitate îl va surprinde pe bărbatul tău și îl va aduce în extaz în câteva minute! De fapt, nu există reguli stricte și rapide despre cum să exciti corect un bărbat cu mâinile tale. Pentru a obține armonie, examinează-i corpul centimetru cu centimetru și monitorizează-i reacția.

cum să exciti un bărbat cu mâna ta

Câteva sfaturi despre tehnicile de masaj

V-am spus cum să pregătiți un bărbat pentru actul sexual și să-l stârniți cât mai mult posibil, dar doriți să faceți o caracteristică de semnătură, astfel încât să fie cucerit complet și irevocabil. Să încercăm să depășim potențialii rivali și să găsim acea ancoră pe care să-l punem ca pe un drog!

 • Înmoaie-ți întotdeauna mâinile cu ulei sau smântână pentru a asigura mișcări fine. Alunecarea determină bărbații.
 • Aplicați presiune, mângâiere, ciupire ușoară asupra mușchilor și asigurați-vă că faceți o pauză de câteva secunde. Acest lucru aprinde foarte mult pasiunile.
 • Începeți întotdeauna călătoria din partea superioară a corpului și coborâți-vă treptat. Nu este nevoie să mergeți direct la organele genitale.
 • Când vă mutați în perineu, jucați-vă cu haine sau cu un prosop întins după un duș pentru a crea și mai multă excitare. Pune-ți mâinile în pantalonii tăi descheiați sau sub un prosop, masează-ți intimații și șoptește-i la ureche cât de mult te excită.
 • Poți să menții un ton de comandă și să-i ordoni ce face în minutul următor. Chiar și bărbații puternici se entuziasmează atunci când o fată ia inițiativa în propriile mâini.
 • Combină mângâieri unele cu altele. Lasă ca incitantul masaj al mâinilor să se transforme într-o orgie sălbatică, când tânărul nu mai înțelege unde este corpul lui și unde este penisul. Un val de voluptate ar trebui să-l acopere!
 • Folosește-ți pieptul. Puteți mângâia penisul cu două palme și puteți sprijini capul de mameloane. Bărbaților le place să-și atingă sânii cu un penis erect!

Iar sfatul principal este să folosiți întotdeauna tehnica Thai complicată. Când ați ajuns la punctul principal, selectați o altă zonă foarte sensibilă și mângâiați-o în același timp. Acesta poate fi un membru-anus, un membru-inferior spatelui, un membru-fese etc. Tu însuți vei observa la ce răspunde un bărbat mai mult. Când termină, mută-te într-o altă zonă secundară și mângâie discret încă 20-30 de secunde, ca și cum ți-ai calma partenerul. Nu ar trebui să fie cel mai sensibil pentru a nu provoca iritații. Repetați acest lucru din nou și din nou - va deveni trucul vostru.

Pentru a excita un bărbat cu mâinile tale și a-l aduce la orgasm, nu trebuie să aștepți indicii sau solicitări de la el. De regulă, reprezentanții sexului puternic nu sunt contrarii să dea inițiativa în pat partenerului lor, bazându-se pe starea ei de spirit jucăușă și temperamentul pasional. Surpriza și spontaneitatea sunt condiții excelente pentru experimente îndrăznețe și excitare 100% masculină.

Dragii noștri cititori! Întotdeauna binevenim comentariile și poveștile tale din experiența personală. Împărtășiți-vă impresiile. Sugerați subiecte pe care doriți să le discutați. Suntem deschiși comunicării și vă vom sprijini cu plăcere sugestiile!